4.sınıf sosyal bilgiler 1.dönem 1.yazılı soruları ve cevapları pdf olarak eklendi. 4.sınıf sosyal bilgiler 1.dönem 1.yazılı sınav soruları ve cevapları aynı dosya içerisinde paylaşılmıştır.


Aşağıda verilen bağlantılar ile 4.sınıf sosyal bilgiler 1.dönem 1.yazılı sınav soruları ve cevapları ile ilgili çalışmaları pdf olarak indirebilirsiniz. 


4.sınıf sosyal bilgiler 1.dönem 1.yazılı sınav soruları Google Drive'a eklidir. Google hesabınız cihazınızda açık olursa daha kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Ayrıca cihazınızda mutlaka pdf açan bir uygulama olması gerektiğini sakın unutmayın.


yazilidestek.com/p/4-sinif-sosyal-yazili-sorulari adresinden 4.sınıf sosyal bilgiler yazılı soruları ile ilgili tüm çalışmaları pdf formatında indirebilirsiniz.


4.sınıf sosyal bilgiler dersi, öğrencilere toplumsal ve tarihi olayları anlama, değerlendirme ve yorumlama becerileri kazandırmayı hedefler. Bu nedenle, sosyal bilgiler dersi oldukça önemlidir. Sosyal bilgiler dersinde öğrenciler; insan hakları, demokrasi, adalet, çevre, ekonomi ve kültür gibi konuları öğrenirler. Bu sayede, toplum içindeki konumlarına ve sorumluluklarına dair farkındalık kazanırlar.

4.SINIF SOSYAL BİLGİLER 1.DÖNEM 1.YAZILI SORULARI CEVAP ANAHTARLI


4.Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 1.Yazılı Soruları-1 alert-success
4.Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 1.Yazılı 1'in Cevapları alert-warning
4.Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 1.Yazılı Soruları-2 alert-success
4.Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 1.Yazılı 2'nin Cevapları alert-warning
4.Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 1.Yazılı Soruları-3 alert-success
4.Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 1.Yazılı 3'ün Cevapları alert-warning

Yorum Yapabilirsiniz :)