4.sınıf fen  1.dönem 1.yazılı soruları ve cevapları pdf olarak eklendi. 4.sınıf fen 1.dönem 1.yazılı sınav soruları ve cevapları aynı dosya içerisinde paylaşılmıştır.


Aşağıda verilen bağlantılar ile 4.sınıf fen 1.dönem 1.yazılı sınav soruları ve cevapları ile ilgili çalışmaları pdf olarak indirebilirsiniz. 


4.sınıf fen 1.dönem 1.yazılı sınav soruları Google Drive'a eklidir. Google hesabınız cihazınızda açık olursa daha kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Ayrıca cihazınızda mutlaka pdf açan bir uygulama olması gerektiğini sakın unutmayın.


yazilidestek.com/p/4-sinif-fen-yazili-sorulari adresinden 4.sınıf fen yazılı soruları ile ilgili tüm çalışmaları pdf formatında indirebilirsiniz.


4.sınıf fen dersi, öğrencilere bilimsel düşünme ve araştırma becerileri kazandırmak, doğal dünya ve çevre hakkında temel bilgileri öğretmek ve ileride karşılaşabilecekleri fen konularına hazırlamak amacıyla oldukça önemlidir. Fen dersinde öğrenciler; canlı ve cansız varlıklar, madde ve enerji gibi konuları öğrenirler. Bu sayede, çevremizdeki doğal dünya hakkında farkındalık kazanırlar.

4.Sınıf Fen 1.Dönem 1.Yazılı Soruları-1 alert-success
4.Sınıf Fen 1.Dönem 1.Yazılı 1'in Cevapları alert-warning
4.Sınıf Fen 1.Dönem 1.Yazılı Soruları-2 alert-success
4.Sınıf Fen 1.Dönem 1.Yazılı 2'nin Cevapları alert-warning
4.Sınıf Fen 1.Dönem 1.Yazılı Soruları-3 alert-success
4.Sınıf Fen 1.Dönem 1.Yazılı 3'ün Cevapları alert-warning

Yorum Yapabilirsiniz :)